Sommerferie på Vestland

Vestlandet er et turparadis! Bergen og Hordaland Turlag har samlet turtips og råd for ferskinger og fjellsportere, med og uten barn, på fjellet og langs kysten. Her er sommerens høydepunkter, fra hyttetur til Stavali og teltferie på Hardangervidda til de fineste fjellturene på Vestland gjennom Aurlandsdalen eller ned Husedalen.

Fire turtips for enhver smak

Skal du ut på tur med hund? Her er informasjon for hundeeiere.

Husk å sjekke føremeldinger og info om sommerbroer før du legger ut på tur. Og mangler du noe utstyr, så kan du stikke innom Tursenteret i Marken. Her finner du alt av bekledning ut ustyr, samt at du får turveiledning av erfarne fjellfolk som er lommekjent i fylket vårt.


Del dine beste turtips med oss!

På Facebook skriver turentusiaster om sine turtips på siden "Friluftsliv i Vestland". Følg med og vis frem hvor du har vært!

Annonse

Bilder: Ved Gullhorgabu, Foto André Marton Pedersen, Tur til Nobbane, Austefjellet og Hausdalshorga fra Bontveit, Foto Aleksander Wiken. Fjellsport klatrekurs, Foto Ingvill Ydse. Tur langs kysten på Sotra, Foto André Marton Pedersen. Skålabu, Helene Ødven. Tyssøy friluftsområde, Foto Heidi Reisegg Endal. Fra Hallingskeid til Osa, Foto André Marton Pedersen.