Bli med på tur med til topps

Foto: André Marton Pedersen

Bergen og Hordaland Turlag & Røde Kors Bergen har inngått samarbeid om den internasjonale turgruppen "Til Topps". Turene har alltid oppmøtested ved Den Blå Steinen. Velkommen med på tur!

"Til Topps" er et nasjonalt integreringsprosjekt, hvor turgrupper med folk fra hele verden som bor i Norge møtes og går turer sammen mot et felles mål - og til slutt gå "til topps" på Galdhøpiggen! Til Topps arrangerer turer gjennom hele året, både egne turer og sammen med Turlagets turtilbud "Byfjellstrimmen".

Turene er inkluderende, sosiale og bra for fysisk og psykisk helse, i tillegg til å være en fin arena for å lære seg norsk. Alle, både flerkulturelle og etnisk norske, ønskes velkommen til turene. 

SJEKK UT TURPROGRAMMET FOR HØST 2018 HERTurene blir også publisert på Til Topps sin side på Facebook: https://www.facebook.com/groups/1668098476740793/


Informasjon om turene med Til Topps:

Turene har 3 nivåer: lette, middels og krevende. Hvilket nivå den enkelte tur har står i brosjyren.

I ukedagene har turene fast oppmøte ved Den Blå Steinen kl 17:30, uansett om det er de rolige onsdagsturene som Røde Kors er ansvarlige for, eller om turene går sammen med Byfjellstrimmen. Man trenger ikke å melde seg på i forkant av turene.

Man trenger ikke være medlem i Turlaget for å være med i "Til topps", og man trenger heller ikke å melde seg på i forkant av turene.

Ta gjerne kontakt med Sigrid eller Anne Charlotte dersom du har spørsmål.


Takk til vår samarbeidspartner "Bypsykologene": https://bypsykologene.no/ ​​​​​​​
Takk til Bergen kommune og Hordaland Fylkeskommune for økonomisk støtte.

Kontaktinformasjon:

Sigrid Kvåle Myksvoll

Prosjektleder i Bergen og Hordaland Turlag

Tlf. 553 35 815

E-post: sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no

Anne Charlotte Valaker Bruheim

Aktivitetsleder i Til Topps

Mob. 400 63 073

E-post: lottebruheim@gmail.com