Tursenteret i Marken

Velkommen til Tursenteret i Tverrgaten, gågaten i Marken. Her jobber dyktige turveiledere som kan hjelpe deg med alt du trenger for å planlegge din neste tur.

 ÅPNINGSTIDER (6-23.12):

Mandag-onsdag og fredag:  10–16 (10-18)

Torsdag: 10-18 (10-18)

Lørdag: 10–15 (10-15)

Vi holder stengt 24.12-2.1. 

                                   KONTAKTINFO

Friluftslivets hus  Tverrgaten 4–6, 5017 BERGEN

Tlf. 55 33 58 10

e-post: bht@dnt.no

facebook: https://www.facebook.com/Tursenteretbht/​​​​​​​

Vi har et bredt utvalg av kart og bøker. Du får kjøpt turutstyr og bekledning for både sommer og vinterbruk. Vi fører kvalitetsprodukter med lang levetid. Bergen og Hordaland Turlag er opptatt av miljø og bærekraft. Vi velger i størst mulig grad leverandører som fører produkter vi og miljøet kan gå god for. Er du medlem av DNT får du 15% rabatt* på alle varer hele året. 

Meld deg inn i Turlaget her​​​​​​​

*Medlemspris utgjør 10-25 prosent rabatt på veiledende pris. Rabatten gjelder også i dntbutikken.no. Den gjelder ikke orienteringskart, gps-produkter eller allerede nedsatte varer. I tillegg kommer kampanjer rettet mot medlemmer.

TURSENTERET ER BEST PÅ

Bekledning

Vi fører et variert utvalg av bekledning. Stort utvalg av ullundertøy fra ulike leverandører og Gore-tex materialer som tåler mye vær og vind. Kikk her for DNT-nettbutikk. Tursenteret har et spennende bruktstativ med pent brukt turbekledning for kjøp/salg. Klikk her for å se mer. ​​​​​​​

Lån av utstyr

Her kan du se en oversikt over hvor du kan låne friluftslivsutstyr i Bergen og omegn. Klikk her for utlånssteder.

Turutstyr

Vi har alt du trenger av utstyr for å få en fin og trygg tur. Stort utvalg av kart, kompass og alt av sikkerthetsutsyr for fjellturer. Vi har også variert utvalg av sekker i ulike størrelser, for daglig bruk og høyfjellterreng. Klikk her for DNT-nettbutikk 

Turinformasjon

Erfarne turveiledere hjelper deg med planlegging av tur, spørmål om våre arrangement og fellesturer.

Tips til turen

Alt du trenger å vite av praktisk inforamsjon for å få en vellykket tur. Vil du ha nytte tips for din tur, A-Å? Klikk her for nyttig informasjon.

VÅRE TURVEILEDERE

Helen Uglenes

Einar Sæther

Linda Fongaard

Anders Skoglund

Frid Festø


Emil Engø

Anna Nes

Mari Resset Møllerplass

ET LITE UTVALG AV VARER DU FINNER I TURSENTERET

Hos oss finner du produkter fra følgende merkevarer: Devold, Bergans, Aclima, Arc'teryx, Icebreaker, Northern Playground, Osprey, Deuter, Exped,Fjällräven, Primus, Ticket to the moon, Stanley, Hydroflask, Nalgene, Thermos, Garmin, Silva, Eagle, Scarpa, Summit to eat, Sea to summit, Vestlandets største utvalg av kart, samt et godt utvalg av friluftsrelatert litteratur. 

Har vi ikke det du ser etter? Husk at nettbutikken til DNT er åpen hele døgnet.

Da kan du bestille og få varen rett i postkassen https://www.dntbutikken.no/


Annonse