Tursenteret

                                                                                                    - TUREN STARTER HER!

Vi dobler medlemsrabatten i Tursenteret
Torsdag 26.9-lørdag 28.9 
Gjelder ikke GPS, medlemskap og andre salgsvarer
Altså: 30 % på ordinære varer!
Foto: Andreas Høisæter
HVOR SKAL DU I SOMMER?

Velkommen til Tursenteret i Tverrgaten, gågaten i Marken. Her jobber dyktige turveiledere som kan hjelpe deg med alt du trenger for å planlegge din neste tur.

Tursenteret DOBLER medlemsrabatten: -30% på veil. pris. Gjelder torsdag 26.–28. september. 

Vi har et bredt utvalg av kart og bøker. Du får kjøpt turutstyr og bekledning for både sommer og vinterbruk. Vi fører kvalitetsprodukter med lang levetid. Bergen og Hordaland Turlag er opptatt av miljø og bærekraft. Vi velger i størst mulig grad leverandører som fører produkter vi og miljøet kan gå god for. Er du medlem av DNT får du 15% rabatt* på alle varer hele året. 

Du kan melde deg inn som medlem i Turlaget her.

*Medlemspris utgjør 10-25 prosent rabatt på veiledende pris. Rabatten gjelder også i DNT sin nettbutikk. Den gjelder ikke orienteringskart eller allerede nedsatte varer. I tillegg kommer kampanjer rettet mot medlemmer.

                                   ÅPNINGSTIDER

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag:  10 -16.

Torsdag: 10 - 18.

Lørdag: 10 -15.                                   KONTAKTINFO

Friluftslivets hus  Tverrgaten 4-6, 5017 BERGEN

Tlf. 55 33 58 10.

e-post: bht@dnt.no

facebook: https://www.facebook.com/Tursenteretbht/

VÅRE TURVEILEDERE

Vi er her for å hjelpe deg å planlegge din tur!

Langtur, korttur, familietur, topptur, nærtur eller teltur. Vi har solid turkompetanse etter utallige naturopplevelser i hele Norge.


Helen Uglenes

Einar Sæther

Linda Fongaard

Anders Skoglund

Synnøve Bernes

Emil Engø

Anna Nes

Anders Rullestad Eriksen


TURSENTERET ER BEST PÅ

Bekledning

Vi fører et variert utvalg av bekledning. Stort utvalg av ullundertøy fra ulike leverandører. Ellers finner du kvalitetsprodukter i bomull, Eco-shell, Dermizax og Gore-tex materialer som tåler mye vær og vind.

Turutstyr

Vi har alt du trenger av utstyr for å få en fin og trygg tur. Stort utvalg av kart, kompass og alt av sikkerthetsutsyr for fjellturer. Vi har også variert utvalg av sekker i ulike størrelser, for daglig bruk og høyfjellterreng.

Turinformasjon

Erfarne turveiledere hjelper deg med planlegging av tur, spørmål om våre arrangement og fellesturer. Vil du bestille turveiledning hos oss? Klikk her for bookingskjema

Tips til turen

Alt du trenger å vite av praktisk inforamsjon for å få en vellykket tur. Vil du ha nytte tips for din tur, A-Å? Klikk her

ET LITE UTVALG AV VARER DU FINNER I TURSENTERET

Hos oss finner du produkter fra følgende merkevarer: Devold, Bergans, Aclima, Arc'teryx, Icebreaker, Northern Playground, Osprey, Deuter, Exped,Fjällräven, Primus, Ticket to the moon, Stanley, Hydroflask, Nalgene, Thermos, Garmin, Silva, Eagle, Scarpa, Summit to eat, Sea to summit, Vestlandets største utvalg av kart, samt et godt utvalg av friluftsrelatert litteratur. 

Har vi ikke det du ser etter? Husk at nettbutikken til DNT er åpen hele døgnet.

Da kan du bestille og få varen rett i postkassen https://www.dntbutikken.no/


Annonse