Turtanken

Turtanken tar pause inntil videre pga koronasituasjonen.

Turtanken er et fast treffpunkt for alle friluftslivsinteresserte i Bergen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur. Det blir foredrag og sosial mingling. Åpent for alle og gratis. Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne nye møteplassen. 

Hver første torsdag i måneden

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang er det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt, man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort. 

Platou Sport er med som samarbeidspartner, og allerede har vi fått booket inn polfarer og eventyrer Aleksander Gamme til å holde foredrag. I tillegg kan vi friste med ulike foredrag om alt fra ville ekspedisjoner til gode turtips i nærområdet. Klima og vestlandsvær, langtur uten planlegging, hvordan reparere turutstyr og -klær, og turmat er andre tema vi skal innom. Det blir altså veldig variert og vi håper temaene vil fenge. Arrangementet har 18 års aldsersgrense.

Det er Alexander Benjamin, Vibeke Reigstad, Jon Fraczak og André Marton Pedersen som sitter i ressursgruppen, planlegger treffene og booker inn foredragsholdere. Har du forslag til aktuelle foredragsholdere, så kontakt André Marton Pedersen, andre.marton.pedersen@dnt.no.

Annonse